Eenvoudige labels maken voor uw oude laptopWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Ik heb een zwart bureau en een MacBook van 4+ jaar oud. Het is soms moeilijk om de juiste poorten voor mijn snoeren te vinden, dus besloot ik het mezelf gemakkelijker te maken.

Het is duidelijk dat u misschien terughoudend bent om dit op een geheel nieuwe computer te doen. Ik vind het niet erg, want de mijne is zo oud.

Waarschuwing! Kinderen moeten worden begeleid bij het gebruik van een mes voor dit project. Maar nogmaals, kinderen zouden waarschijnlijk geen laptop moeten hebben ...

Hier zijn al mijn voorraden. Ik gebruikte plakbriefjes, een zakmes, een ultrafijne punt Sharpie, mijn Mac en plakband. Ik gebruikte een oude tv-standaard als snijplank. Kom maar, ik ben lui.

Begin met het tekenen / schrijven van een willekeurig symbool voor uw poort. Ik heb een koptelefoon gebruikt voor mijn audiopoort. Zorg ervoor dat u het klein genoeg maakt, zodat het goed past.

Pak je mes en snijd het uit in de vorm die je wilt. Ik heb een vierkant gebruikt, maar ik had ook een driehoek, ster, cirkel of een andere gesloten vlakke vorm kunnen gebruiken. Wees creatief!

Neem een ​​klein stukje plakband en vouw over een rand (zodat het gemakkelijker omhoog te trekken is). Leg je uitgeknipte stuk papier op de tape en knip de extra tape eraf. Laat genoeg over om het te laten plakken.

Plaats op uw computer zoals afgebeeld! Er zijn twee audiopoortgaten op mijn Mac en het is moeilijk voor mij om het te vinden. Daarom besloot ik dit te maken!

Nu kunt u creatief zijn en meer labels maken! Dit ziet er voor sommigen misschien "plakkerig" uit, maar het is een eenvoudige oplossing voor een kleine hoofdpijn van mij. Ik hoop dat je ervan genoten hebt! Bedankt!


Bekijk de video: How to transfer an image to glass


Opmerkingen:

 1. Goramar

  Het stoort me niet.

 2. Tygogore

  De kans op dergelijke toevalligheden is praktisch nul ... Trek je eigen conclusies

 3. Abdul-Haqq

  Daarin zit iets. Bedankt voor de informatie, nu zal ik zo'n fout niet toegeven.

 4. Kigazragore

  Je vergist je. Ik stel het voor om te bespreken. Schrijf me in PM, we zullen praten.

 5. Parthenios

  It agree, this amusing message

 6. Guramar

  Wat een getalenteerde zin

 7. Denver

  Ondubbelzinnig, uitstekend antwoordSchrijf een bericht


Vorige Artikel

Hoe Chili Relleno Casserole te maken

Volgende Artikel

Hoe maak je een koptelefoonhouder