Hoe blokken in cs-winkelwagen te beheren


In deze korte handleiding laten we u zien hoe u rasters en blokken beheert in CS Cart versie 4.

Om toegang te krijgen tot rasters en blokken, navigeert u naar de vervolgkeuzelijst 'Ontwerp' in de rechterbovenhoek van uw scherm. Selecteer vervolgens vanaf hier 'Layouts'.

U krijgt dan de lay-outpagina te zien die de blokken en rasters bevat. Een blok is een element van uw website, zoals de zoekbalk, waar een raster wordt gebruikt om de pagina op te maken.

Laten we beginnen met het maken van een raster. Het raster bepaalt de structuur van de pagina en bevat uw blokken. Selecteer waar u het raster wilt plaatsen en klik op het 'Plus'-pictogram en vervolgens op' Raster toevoegen '.

Rasters worden gebouwd met behulp van 'kolommen'. Dit betekent dat u rasters kunt maken die de volledige breedte van de pagina beslaan, of meerdere kolommen hebben. Selecteer de grootte van je raster en druk onderaan op 'Maken'.

Nu we een raster hebben gemaakt, kunnen we beginnen met het vullen van het raster met blokken of onderliggende rastersecties. Opmerking: als u eenmaal een raster heeft gemaakt, kan het niet als een blok worden verplaatst.

Vervolgens gaan we kijken naar het toevoegen van een blok. Om dit te doen, zoekt u in welk rooster u uw blok wilt plaatsen. Eenmaal geselecteerd, scrolt u over de kleine 'Plus'-knop en klikt u op, en vervolgens op' Blok toevoegen '.

U krijgt dan een reeks verschillende blokken waaruit u voor uw website kunt kiezen. Voor onze website selecteren we 'Productfilters', klik gewoon op het blok dat u wilt toevoegen.

En je bent klaar! Zo simpel is het. Vanaf hier kunt u uw blokken verplaatsen door erop te klikken en uw muis te bewegen totdat u vindt waar u het wilt hebben ...

... maar onthoud dat de grootte van je raster en het aantal blokken dat je erin hebt, de grootte van je blokken zal veranderen.

Als u nu een blok heeft dat u wilt behouden maar verbergen, scrolt u eenvoudig over het kleine 'Power-pictogram'. Dit kan uw blokken van Actief naar Inactief schakelen. Klik gewoon op het kleine pictogram ...

... en uw blok wordt inactief. Dit betekent dat u blokken kunt maken, die u misschien niet altijd hoeft te gebruiken, en dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het verwijderen ervan.

Als je een blok of raster hebt dat je niet langer nodig hebt, scrol je gewoon over het kleine 'Prullenbak'-pictogram. Klik op het icoon.

Afhankelijk van uw internetbrowser kan dit nu een beetje veranderen. Voor ons vraagt ​​een kleine pop-up in Google Chrome ons of we door willen gaan, want zodra we op OK klikken, kan dit niet ongedaan worden gemaakt. Selecteer OK

En dat is het. Uw blok of raster staat niet meer op uw indelingsdashboard.

Deze SnapGuide is u aangeboden door www.csl-web.com


Bekijk de video: Magento attributen en attributensets toevoegen en gebruiken bij producten + winkelzicht voor


Vorige Artikel

8 manieren om emoji's te verzenden IRL

Volgende Artikel

Hoe varkens osso bucco te koken in een Cook & Hold-oven