Hoe maak je een door appel geïnspireerde suncatcherWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Een overzicht van alle benodigdheden. DENK ERAAN om bakpapier te gebruiken!

Plaats kralen helemaal rond je sieradendraad of chenillestelen (ook bekend als pijpreinigers). Ik vind het echter leuk om de draad beter te gebruiken. Laat wat draad bloot om samen te draaien om de stengel te maken.

Nadat je de blootliggende draad hebt gedraaid om beide kanten met elkaar te verbinden, buig en vorm je je draad. Voeg vervolgens een paar groene of bruine kralen toe aan de ene helft van de steel en laat een ander stuk zonder kralen.

Vul je "mal" met de overgebleven rode of groene kralen tot het midden vol is. Zorg ervoor dat je de meeste gaten hebt gevuld en zorg er ook voor dat je draad zo plat mogelijk is.

Plaats uw project in een KOUDE oven. Zet de oven op 350 en laat het daar 4-6 minuten in staan. De kralen zouden in niet meer dan 6 minuten moeten smelten. Blijf ze controleren. U kunt plastic ruiken als het smelt.

Nadat je je project uit de oven hebt gehaald, laat je het plat liggen en raak het niet aan totdat het volledig is afgekoeld.

Knip een blad uit groen constructiepapier en gebruik een lijmstip om het aan de blootliggende draad te hechten. Knip een stuk vislijn af en bind het aan de stengel om een ​​lus te maken. Hang en GENIET!


Bekijk de video: 24 SLIMME HACKS OM FRUIT EN GROENTEN TE SCHILLEN EN TE SNIJDEN


Opmerkingen:

  1. Sekou

    Het is grappig, maar het is niet duidelijk

  2. Taull

    Nou ja, blik natuurlijk...

  3. JoJorisar

    Wie voor jou heeft het verteld?Schrijf een bericht


Vorige Artikel

Hoe Chili Relleno Casserole te maken

Volgende Artikel

Hoe maak je een koptelefoonhouder