Hoe je een canvas met gesmolten krijt maaktWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Ga naar Michaels of een andere handwerkwinkel en koop je benodigdheden. Al uw materialen mogen niet meer dan $ 20 kosten.

Bereid uw materialen voor zodra u thuiskomt. Leg alles neer om ervoor te zorgen dat u over alle benodigde materialen beschikt.

Sluit je hete lijmpistool aan zodat het kan opwarmen. Het is een goed idee om er een krant onder te leggen, voor het geval dat deze druipt.

Bepaal welk kleurenschema u wilt gebruiken. Enkele voorbeelden zijn regenboog, blauw en groen, pastelkleuren, felle kleuren of zonsondergangkleuren.

Leg de door jou gekozen kleurpotloden op de bovenkant van het canvas met de punten naar beneden. Zorg ervoor dat je genoeg kleurpotloden hebt om over de bovenkant te gaan, zodat ze goed passen.

Lijm met je hete lijmpistool elk krijtje voorzichtig op het canvas. Leg de kleurpotloden bij het lijmen dicht bij elkaar voor een beter eindresultaat.

Laat de lijm drogen totdat deze is uitgehard en de kleurpotloden aan alle kanten op het canvas zijn vastgezet.

Bereid je gebied voor, met krantenpapier voor het geval de kleurpotloden spatten terwijl je ze smelt. Kantel je canvas tegen een muur, zodat wanneer je je krijtjes begint te smelten, ze langs het canvas druppelen.

Haal je föhn tevoorschijn en verplaats hem van boven naar beneden op het canvas, zodat elk krijtje gelijkmatig wordt gesmolten. De kleurpotloden beginnen op de bodem van het canvas te druppelen.

Zodra de gewenste hoeveelheid is gesmolten, zet u de föhn uit.

Laat het canvas drogen totdat de kleurpotloden zijn uitgehard. Geniet van je eindproduct!


Bekijk de video: DIY Kaarsjes maken van wascos. Wasco candles DIY


Vorige Artikel

Hoe u uw puppy trucs leert!

Volgende Artikel

Hoe vouw je een T-shirt in 5 seconden