Hoe maak je een geweldige hortensia als middelpunt?We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Begin met een container. Dit wordt een luxe ontwerp voor je eettafel of misschien een feest of evenement, dus kies een mooie container. Ook niet een kleintje. Vul met steekschuim.

Hortensia houdt van water, dus zorg ervoor dat je extra water in de bak toevoegt aan het toch al natte schuim. Plaats een enkele hortensia zoals weergegeven in het midden van het schuim

Zet een tweede hortensia naast de eerste. Deze bepalen de hoogte van dit arrangement.

Neem vervolgens de hortensia en plaats deze langs de rand van de container, tot voorbij de eigenlijke container zelf.

Een tweede en derde hortensia gaan rond de container en worden naast degene aan de linkerkant geplaatst. We plaatsen ze in een cirkel die met de klok mee werkt….

Blijf hortensia rond de container toevoegen zoals afgebeeld ... (Makkelijk niet? ... Bij Rittners Floral School maken we het leren van bloemsierkunst snel en gemakkelijk!)

Voeg de hortensia rond naar voren toe… de cirkel is bijna rond….

Hoewel we links vooraan nog een hortensia kunnen toevoegen, laten we opzettelijk een gat achterlaten dat we kunnen opvullen met wat rozen ...

Door de rozen toe te voegen, voegen we contrast toe in kleur, vorm en textuur. Ze geven ook nog een andere prestige bloem aan het arrangement….

Blijf je rozen toevoegen en vul die kleine opening van de ene kant van het ontwerp naar de andere ... ..

Maar wacht…. Er is meer…..

Je kunt ook rozen tussen de bovenste twee hortensia's en de ronde cirkel aan de basis plaatsen. Dit arrangement is gemaakt om overal te worden bekeken ... Rozen kunnen aan één kant staan ​​of helemaal rond worden uitgebreid.

Laten we voor interesse een paar stukjes krullende wilg invoegen… .. Hier is er een.

… En nog veel meer. Ik hou van de toevoeging van gekrulde wilg voor textuur of interesse. het geeft een meer funky effect aan een klassieke stijl. Het is echter optioneel, afhankelijk van uw smaak.

Dit ontwerp kan worden gebruikt voor uw eettafel. Het werkt goed als ontwerp voor een bruiloftsreceptie, voor een douche of gewoon voor gebruik in een receptie of op een salontafel.

Het is vooral handig als u een zeer luxe, duur ontwerp wilt dat snel en gemakkelijk te maken is ... maar toch erg opzichtig ... ...

Wat? Ben je dit nog steeds aan het lezen? Je zou wat bloemen moeten halen om dit te maken. Of misschien een kijkje nemen bij Rittners Floral School, om een ​​van onze diplomaprogramma's te volgen… www.floralschool.com


Bekijk de video: Vlog 4 Hortensia stekken


Vorige Artikel

Hoe maak je een Valentijnsdagkaart met Origami-harten

Volgende Artikel

Eenvoudige labels maken voor uw oude laptop