Hoe maak je een DIY houten kroonluchterWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Ik verzamel al mijn spullen om te beginnen. Ik zal de nieuwe houten DIY-kroonluchters, Soft Gloss Gel, Salvage District-papier, Chalkboard Paint en Glass Glitter gebruiken om mijn achtergrond te creëren.

Voor mijn kroonluchter heb ik Art Basics-Soft Gloss Gel gekozen om een ​​beeldoverdracht te doen. Gebruik een penseel om veel glansgel toe te voegen en zorg ervoor dat het hele houten kroonluchterstuk bedekt is.

Nadat de gel is toegevoegd, heb ik mijn papier geplakt, waardoor * SURE * het patroon dat ik wil laten zien het patroon is dat wordt vastgelijmd! Ik gebruik een brayer om ervoor te zorgen dat het papier goed contact maakt met het hout.

Nadat de lijm volledig is opgedroogd, knip ik het overtollige papier rond mijn kroonluchter af met een schaar. Dit is gewoon mijn voorkeur. Ik heb graag zo min mogelijk papier om later mee om te gaan.

Omdat ik BEIDE zijden van mijn kroonluchter bedek, heb ik mijn Prima-knutselmes gebruikt om nog meer overtollig papier weg te snijden om een ​​schoner werkgebied te hebben. Ik zal beide kanten tegelijkertijd nat maken.

Nadat ik papier aan de achterkant had geplakt, gebruikte ik weer een brayer om mijn papier plat op mijn oppervlak te drukken. Ik draai de kroonluchter graag om en rol ook de achterkant.

Voeg water toe aan het papier. Je wilt de kroonluchter niet laten weken, blijf gewoon met een spons of handdoek water spuiten of verspreiden tot het papier vochtig is. Ik werk kleine ruimtes tegelijk.

Nadat ik met water heb besproeid, wrijf ik voorzichtig met mijn vingertoppen over het papier. Begin eerst heel voorzichtig, en daarna een beetje steviger als je de papierlaag eronder begint te zien.

Je gaat door met spritten en wrijven over het hele stuk. Je kunt daar zien, op het "gerolde" gedeelte van de houten kroonluchter, dat overtollig papier meteen afbrokkelt.

Hier is een "tijdens" -opname om de bovenste laag papier eraf te zien wrijven. Wrijf niet te hard en maak het niet te nat. Je wilt gewoon dat al dat "witte" kleurpulp weg is en een prachtig patroon achterlaat.

De linkerkant is nog NIET klaar. Als je na het drogen nog steeds een laag wit papierpulp ziet, probeer het dan nog eens met water / wrijven. De rechterkant is goed om te gaan! Verzegel dat met meer Soft Gloss Gel.

Zodra het papier is verwijderd en het stuk is verzegeld met gel, voegt u oliepastels in "oker" toe om de randen te benadrukken. Het geeft een vintage / verouderde look en vult alle gebieden in waar het papieren ontwerp vandaan kwam.

Ik besloot om mijn favoriete blauw toe te voegen aan de mix met Egg Blue Chalkboard Paint. Ik bleef gewoon solliciteren totdat ik tevreden was met de look. :) Deze Prima Paint droogt prachtig!

Hier is een snelle opname van de verf die bijna droog is en mijn randen allemaal afgewerkt met de oker oliepastel. Het voegt echt die extra diepte toe aan deze prachtige kroonluchters! The sky is the limit!

Deze kroonluchters hebben een "vlam / kaars" waar ik van hou! Ik heb Sterling Glass Glitter gebruikt om ze te accentueren en te markeren! Voeg eerst 3D matte gel toe aan elke kaarsuiteinde voor dimensie.

Giet dan Glass Glitter op en laat het drogen. Klop het teveel rechtstreeks in je fles weg. Nu is het tijd om je versieringen toe te voegen! :)

Prima's kroonluchterversieringen (een coördinatiekit speciaal gemaakt voor de DIY-kroonluchters) waren hier zo perfect voor! Ik hou ervan hoe ze er onderaan uitzien!

Hier kun je alle Prima-goedheid zien die erin is gestopt. De meeste van mijn stukken zijn van de Salvage District-lijn. Ik wikkelde me in Lumies op batterijen werkende LED-lampjes en stopte de batterij in de achterkant.

Ik vergat te fotograferen, maar ik heb ook meer van de glazen glitter toegevoegd aan dat "kralen" gebied op de kroonluchter. Het benadrukt het echt goed. En de Lumies zijn daar zo mooi verlicht!

Zie je de prachtige kroonluchterversieringen aan de onderkant bungelend? Ze zullen sprankelen en glanzen als je je DIY-kroonluchter ophangt!


Bekijk de video: DIY ROPE LAMP. TUTORIAL


Opmerkingen:

 1. Tenris

  Het komt niet helemaal in de buurt van mij. Wie kan nog wat zeggen?

 2. Manny

  En wie heeft er een barst van al dit geluk? Of heb ik helemaal niets ingehaald?

 3. Vudokasa

  Dit onderwerp is gewoon onvergelijkbaar :), Ik ben erg geïnteresseerd.

 4. Hevovitastamiutsto

  precies op doel :)

 5. Jeoffroi

  Dit is de kostbare zinSchrijf een bericht


Vorige Artikel

Citroen- en gemberthee maken #healthyeating

Volgende Artikel

Hoe eucalyptuslollies met gembermunt te bereiden