Hoe een siamese kat te tekenenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Teken een ovaal met een bochtige punt onderaan. Probeer het een derde onderaan de pagina te tekenen. Dit zal zijn gezicht zijn.

Teken een driehoek aan de gebogen kant bovenaan het ovaal. Zorg ervoor dat de zijkanten in een punt buigen. Doe hetzelfde aan de andere kant van het ovaal zodat het er symmetrisch uitziet.

Trek aan de onderkant van het ovaal een halve centimeter licht diagonale lijn naar buiten toe. Dit wordt de nek.

Teken aan de onderkant van de halslijn aan beide kanten een curve die in een licht diagonale lijn naar binnen gaat. Trek een halve centimeter naar binnen een lijn omhoog om een ​​magere arm te maken.

Als je dat eenmaal hebt gedaan, teken dan aan het einde van de lijnen drie kleine cirkels die passen om poten te maken. Doe precies hetzelfde aan de andere kant. Dit zullen de armen en poten zijn.

Trek halverwege de arm aan beide kanten een boog naar buiten en trek ze iets naar binnen om eruit te zien als de poten van de kat als hij zit. Teken aan het einde een horizontaal ovaal om de voet te maken.

Om de maag van de kat te laten trekken, tekent u een lijn die iets naast de poten hangt.

Teken in de linkerbovenhoek van het been een lijn die lichtjes in een vier centimeter lange gebogen lijn buigt. Buig een halve centimeter in doorsnee en teken dan een gebogen lijn terug naar het been.

Trek aan beide zijden 1 centimeter naar beneden een naar binnen hellende lijn. Trek een verbindingslijn een centimeter naar beneden; dan over en boven het ontmoeten van de bovenste regel. Teken ovalen met puntige uiteinden in het oog

Nu voor de neus. Teken drie centimeter in het midden van het gezicht lichtjes een kleine driehoek. Daaronder tekenen twee kleine lijnen die lichtjes naar beneden buigen naast elkaar.

Teken voor de mond een lichte lijn een halve centimeter langs de twee gebogen lijnen. Teken onder aan de regel een kleine glimlach.

Voor detail, trek halverwege de ogen krabbelende lijnen naar de rand van beide zijden. Doe aan de zijkant van het oog hetzelfde rond het oog totdat je de middelste bovenhoek bereikt.

Gefeliciteerd! Je hebt je eigen Siamese kat getekend!


Bekijk de video: Hoe teken je een kitten? Leren Tekenen!


Vorige Artikel

Hoe u uw puppy trucs leert!

Volgende Artikel

Hoe vouw je een T-shirt in 5 seconden