Hoe een bloemenkrans te schilderen en te citerenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Begin met het verzamelen van je spullen. U kunt elk gewenst formaat canvas gebruiken; Ik heb een 11x14. Je kunt ook elk kleurenschema gebruiken dat je leuk vindt, o kies roze en groen.

Voordat je iets schildert, teken je je cirkelvormige object op je canvas, dit zal dienen als onze gids voor de perfecte bloemenkrans. Ik heb een middelgrote mengkom gebruikt, maar gebruik wat voor jou het beste werkt.

Je canvas zou er ongeveer zo uit moeten zien als je je object eenmaal hebt getraceerd. Maak je geen zorgen, de cirkel hoeft niet perfect te zijn.

Om uw bloemenkrans te starten, schildert u een groene lijn langs de bovenrand van uw cirkel.

Begin met het toevoegen van bladachtige vormen aan elke kant van die lijn.

Als je klaar bent met het toevoegen van bladeren aan je lijn, kun je teruggaan en wat andere tinten groen toevoegen voor een meer dimensionale look.

Als je klaar bent met het toevoegen van een groene tint, zouden je bladeren er ongeveer zo uit moeten zien.

Herhaal hetzelfde proces aan de onderkant van je cirkel. Het zou er ongeveer zo uit moeten zien.

Nu is het tijd om met de bloemen te beginnen. Begin met een asymmetrische hartvorm.

Als je eenmaal je hartvorm hebt, voeg dan een driehoekige vorm toe aan de bovenkant van het hart, zorg ervoor dat de randen niet perfect samenkomen, wat een bloembladachtig effect geeft.

Voeg dieper roze (of welke kleur je ook kiest) en witte accenten toe om dimensie toe te voegen.

Gebruik een combinatie van groentinten tot mooie bladlijnen aan de onderkant van deze bloem. Het zou er ongeveer zo uit moeten zien.

De volgende bloem is eenvoudig, begin gewoon met een cirkel.

Voeg diepere roze en witte accenten toe aan de cirkel in een spiraalpatroon om meer dimensie toe te voegen en bladeren toe te voegen.

De laatste bloemstijl die je gaat maken, is leuk. Maak dunnere bladachtige vormen in de kleur naar keuze om deze bloem van het type waterlelie te creëren.

Voeg lichtere accenten en een "V" -vormig blad toe aan de basis van de bloem om deze er realistischer uit te laten zien.

Nu je de drie basisbloemvormen kent, vult u de rest van de ruimte in met de stijlen van uw keuze. Begin dan met het toevoegen van dunne, wijnstokachtige lijnen rond de scheve stukjes die je eerder hebt geschilderd.

Aan de uiteinden van je wijnstokachtige lijnen, begin je dicht opeengepakte stippen toe te voegen, ik heb het ronde uiteinde van een verfkwast voor dit onderdeel gebruikt. Het wekt de illusie dat meerdere kleine bloemen één stengel delen.

De voltooide helft van je bloemenkrans zou er ongeveer zo uit moeten zien.

Herhaal stap 4-18 aan de andere kant van je bloemenkrans.

Zodra je krans helemaal is geverfd, kies je het citaat dat je aan de binnenkant wilt schrijven en schets je het zodat het lettertype en de spatiëring precies zijn zoals je wilt als het wordt beschilderd.

Om uw cursieve letters meer op kalligrafie te laten lijken, verdikt u delen van de letters waar een vulpen van nature meer inkt vrijgeeft.

Dit is een algemeen idee van hoe uw nepkalligrafieletters eruit zouden moeten zien.

Als je klaar bent en alles droog is, moet je de potloodstrepen van je canvas wissen, want die kunnen een doorn in het oog zijn.

En je bent klaar! Voeg de finishing touch toe en signeer / parafeer uw werk! Goed gedaan!


Bekijk de video: Droogbloemen maken


Vorige Artikel

Hoe een flip-videocamera te gebruiken

Volgende Artikel

Hoe een zaailing te verplanten