Hoe maak je een 'pinchoil'-pot!We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Kies eerst welke kleur klei je gaat gebruiken. Rood? Wit? Beide? Welke overwegingen zouden uw beslissing kunnen beïnvloeden?

Snijd de kleibol doormidden. Gebruik de ene helft om je kombodem te maken en de andere voor extra constructie. NEEM MEER KLEI ZOALS NODIG.

Maak met je duim een ​​inkeping in het midden van je 'halve bol' van klei.

Houd de klei in de ene hand en gebruik de duim en vingers van de andere om de klei samen te knijpen om de wanden van de kom / pot te vormen. Als de kom groeit, kunt u beide handen gebruiken, maar onthoud: wees stevig maar voorzichtig!

Onthoud dat het eerste doel is om een ​​sterke basis te creëren. VOEL de dikte van de muren en de basis. Te dun? Te dik? Precies goed?! Waar u vanaf hier naartoe gaat, is afhankelijk van de resterende tijd.

Een mogelijkheid is om spoelen toe te voegen aan de pinch pot-basis.

VERGEET NIET TE SCOREN EN NAT TE WETEN ALS JE EEN STUK KLEI AAN EEN ANDER BEVESTIGT.

Introduceer je een andere kleur klei?

Laat je de spoelen zien of strijk je ze glad? Vergeet niet om eventuele scheuren die tijdens het vorderen verschijnen glad te strijken.

Wil je een soort basis toevoegen of niet? Denk eraan om de stabiliteit te controleren.

Bedenk hoe u uw kom / pot verder kunt ontwikkelen in de resterende tijd. Kunt u uw oorspronkelijke idee vervullen of moet u deze herzien en aanpassen?

Uw kommen / potten zullen net zo uniek zijn als u! P.S. Vergeet niet uw initialen en klas op de basis te schrijven met behulp van een naaldpen.Vorige Artikel

Hoe kerstkaarten en interactieve lay-out te maken

Volgende Artikel

Hoe maak je gezondere kip tikka #healthyeating