Hoe maak je een pirouetteWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Begin door rechtop te staan, voeten op schouderbreedte uit elkaar en de handen naast je. Om het meest succesvol te zijn, oefen je op een glad oppervlak zonder obstakels met dansschoenen of sokken om in te draaien.

Richt je rechtervoet opzij en open je armen recht uit je schouders.

Plaats de rechtervoet achter je en buig je knieën. Maak een "L" -vorm met uw armen door uw linkerarm recht opzij te laten en uw rechterarm recht voor u te bewegen.

Trek je rechterbeen omhoog om te passeren. Bevestig hiervoor uw rechtervoet aan de zijkant van uw linkerknie. Zorg ervoor dat uw linkerbeen volledig gestrekt is en dat uw rechterknie recht voor u is.

Sta alleen op tot de bal van je linkervoet. Breng je linkerarm naar binnen om je rechter voor je te ontmoeten. Om hen heen alsof je een strandbal vasthoudt. Dit is wat je kracht geeft om te draaien.

Houd je aandacht naar voren terwijl je begint te draaien. Zorg ervoor dat uw rechtervoet aan uw linkerknie vast blijft zitten en dat uw linkerbeen recht blijft. Blijf op de bal van je linkervoet.

Als je eenmaal meer dan 180 graden hebt gedraaid, draai je je hoofd om dezelfde plek voor je te vinden. Dit wordt een "plek" genoemd. Dit voorkomt dat je duizelig wordt en zorgt voor een geslaagde pirouette.

Wanneer je weer naar voren komt na het gewenste aantal omwentelingen, laat je je linkerhiel vallen. Houd al het andere hetzelfde.

Plaats uw rechterbeen voorzichtig op de grond en buig uw knieën met uw voeten naar elkaar toe om uw evenwicht te vinden.

Laat uw armen vallen en sta rechtop. Je hebt nu met succes een pirouette gemaakt!


Bekijk de video: Soy Luna. Skate Tutorial - evenwicht. Disney Channel BE


Vorige Artikel

Hoe maak je gemakkelijk knoflook avocado "boter"

Volgende Artikel

Hoe maak je thuis een Vietnamese koffie