Hoe maak je een eenvoudig fietsenrek voor een vrachtwagenbedWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Snijd de breedte van het triplex zodat het in de wielkasten past en snijd de lengte van het triplex af op de lengte van de laadvloer.

Meet de afstand tussen de boutgaten in de vorkbevestiging en boor twee gaten door het triplex om de vorkbevestigingen met bouten en nyloc-moeren te bevestigen.

Bevestig de vorksteunen aan het triplex en laad uw fietsen op! Klik door de volgende stappen om aanvullende aanpassingsideeën te zien.

Extra's: U kunt een matrix van gaten in het triplex boren waarmee u de vorkbevestiging op verschillende locaties kunt bevestigen. Hiermee kunt u de positionering van elke fiets aanpassen.

Door het multiplex kort in breedte en lengte te snijden, kan de fietsendrager naar de achterklep schuiven om fietsen te laden en naar voren zodra de fietsen zijn geladen. U kunt het rek ook verplaatsen om ruimte te maken voor andere items.

Voeg een derde vorkhouder toe om drie fietsen te vervoeren! Monteer de derde vorkbevestiging in het midden aan het andere uiteinde van de drager, zodat er voldoende ruimte overblijft voor het stuur van elke fiets.


Bekijk de video: Instructiefilm: Cykell fietsdragers


Opmerkingen:

 1. Bartley

  Bom kijken allemaal!

 2. Taushakar

  Competent standpunt, het is vermakelijk ...

 3. Zarad

  Ja, dat was het precies! :))

 4. Alhmanic

  Je praat over het essentiëleSchrijf een bericht


Vorige Artikel

Citroen- en gemberthee maken #healthyeating

Volgende Artikel

Hoe eucalyptuslollies met gembermunt te bereiden